VILSØE Boligadvokater ApS er i dag Danmarks største advokatfirma indenfor juridisk rådgivning til private om køb og salg af fast ejendom. Vi er i øjeblikket ca. 30 medarbejdere fordelt på 3 filialer i København, Hillerød og Aarhus.

Vi har et stærkt professionelt men også uhøjtideligt team af medarbejdere, som er i stand til at møde vores kunder og hinanden i øjenhøjde.

Ekspertviden, kvalitet og effektivitet for pengene

Alle vores advokater og sekretærer er specialiserede indenfor bolighandel. Derfor kan VILSØE Boligadvokater i dag tilbyde den mest kvalificerede behandling af dit boligkøb eller boligsalg. Vores mission er at hjælpe dig trygt og sikkert igennem dit boligkøb eller -salg.

Vilsøe Boligadvokater giver dig tryghed og sikkerhed

Vi er en professionel og grundig modspiller til ejendomsmæglerne, og sørger altid for at sikre vores kunder bedst muligt. Dette gør vi både via grundig gennemgang af din boligsag, og via konstruktiv dialog og forhandling med modparten. Vi giver dig tryghed og sikkerhed hvad end det handler om dit køb af bolig eller salg af bolig.

Gode referencer

Størstedelen af vores kunder har været kunder hos os før, eller har fået os anbefalet af andre. Kundetilfredshed er vores bedste markedsføring, bl.a. derfor er du som kunde det vigtigste for os.