Kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for dig

Når du skal købe en byggegrund

Drømmer du om at opføre din personlige boligdrøm, er det vigtigt at have en byggegrund, der tillader dine drømme at blive til virkelighed. Der er mange love og regler i fm. byggegrunde, som det er nødvendigt at kende til fingerspidserne, hvis ikke man vil risikere ubehagelige overraskelser.

Derfor kan det være en god idé at tage en boligadvokat med på råd. I Vilsøe Boligadvokater har vi mange års erfaring med køb af byggegrunde, og vi kan hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme, og spare dig for besværet med de mange juridiske aspekter i forbindelse med dit køb af en byggegrund.

Hvordan hjælper Vilsøe Boligadvokater?

De fleste byggegrunde handles på baggrund af en købsaftale, som typisk er udarbejdet af en ejendomsmægler. En købsaftale indeholder mange informationer, og det kan være uoverskueligt at forstå og forholde sig til dem alle, hvis ikke man har den nødvendige erfaring og ekspertise.

Det har vi hos Vilsøe Boligadvokater. Vi sikrer, at den pågældende købsaftale ikke danner grundlag for ubehagelige overraskelser, og at du kan opnå en sikker handel.

Forskel på byggegrunde

Ud fra et juridisk synspunkt er der ingen forskel på, hvorvidt der er tale om en byggegrund til et helårshus eller en fritidsbolig. Det er de samme lovmæssige forhold, der gør sig gældende. Dog kan der være stor forskel på, hvordan du må anvende grunden i forhold til en lokalplan. Ligeledes kan der være stor diversitet i forhold til mulighederne for kloakering, forsyningsledninger, renovation, tilslutningsafgifter m.m.

Derfor er det en god idé at tage en boligadvokat med på råd. Vi har erfaring med køb af byggegrunde, og kan forestå dialogen med f.eks. kommunen i fm. div. tilslutninger, kloak osv.

Kontakt os og få et sikkert køb

Står du overfor at skulle købe en byggegrund, står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt Vilsøe Boligadvokater i dag og lad os sammen sikre dig et sikkert køb.