Har du fundet dit (eller jeres) nye fremtidige hjem? Måske leder du efter en lejlighed til din søn eller datter? Eller er du faldet for et fantastisk sommerhus? Uanset hvad dit købemotiv er, så har vi hos VILSØE Boligadvokater kompetencerne til at hjælpe dig med alt det juridiske, ud fra netop din situation.

Vi ved, hvad du skal være opmærksom på, så ring til os inden du underskriver!

Der er meget jura forbundet med køb af fast ejendom

Det er ikke et lovkrav, at du skal bruge en boligadvokat, men det er en god idé at gøre det. Dels fordi vi har den fornødne erfaring og ekspertise med de juridiske aspekter, men også fordi det kan give dig en indre ro.

For langt de fleste mennesker, er det at flytte en stor beslutning. Og uanfægtet om man er køber eller sælger, er det også en stor økonomisk beslutning, at handle med fast ejendom.

Vi hjælper dig med alle aspekter

Uanset hvor i processen du er – og anset om du er køber eller sælger – kan vi hjælpe. Vi kan rådgive dig, hvis du overvejer at praktisere selvsalg. Vi kan hjælpe dig, hvis du ønsker at købe en bolig. Og vi kan også hjælpe dig, hvis du blot overvejer at købe eller sælge.

Vi er Danmarks største advokatkontor med speciale i køb og salg af fast ejendom, og kan give dig det juridiske overblik.

Læs mere om de forskellige ejendomstyper i menuen til venstre.