Boligadvokat – specialiseret i boligrådgivning

Hos Vilsøe Boligadvokater har vi mere end 20 års erfaring som boligadvokater. Vi kender boligmarkedet til bunds, og er specialiseret i at rådgive omkring de mange forhold, der gør sig gældende i forbindelse med bolighandler. Bruger du en boligadvokat slipper du for selv at være eksperten, når de mange dokumenter kommer i spil.

Eller ring på 70 27 17 07
Vilsøe Boligadvokater er beskikket af Justitsministeriet i Danmark og er en del af Advokatsamfundet
Advokaterne hos Vilsøe Boligadvokater er beskikket af Justitsministeriet i Danmark og er en del af Advokatsamfundet.
En bolighandel er i mange tilfælde én af de største handler, man som privatperson kan foretage, hvorfor det for mange er forbundet med en hel del bekymringer. Vilsøe Boligadvokater kan hjælpe med professionel og kompetent rådgivning i øjenhøjde, så du slipper for mange af bekymringerne.

Mange tror f.eks., at det kun er nødvendigt at bruge en boligadvokat, når man skal sælge sin bolig. Men det er ikke tilfældet. En boligadvokat kan også være en stor hjælp, hvis man er i tvivl om noget i forbindelse med et boligkøb.

Boligadvokater til lavere pris: No buy – no bill

Hos Vilsøe Boligadvokater betaler du kun, hvis handlen bliver til noget. Vores No Buy – No Bill koncept betyder, at du kan anvende os som boligadvokat tidligt i forløbet, uden at skulle bekymre dig om en advokatregning, hvis handlen ikke gennemføres. Konceptet er således sammenligneligt med en forsikringsordning, hvor et flertal af kunder betaler for de få handler, der ikke realiseres.

Antallet af handler vi kan hjælpe dig med er ubegrænset. Det gælder uanset hvor meget tid vi har brugt på dine sager.

Hvorfor skal man benytte en boligadvokat?

Der er mange fordele ved at bruge en boligadvokat, når man køber eller sælger en bolig. En boligadvokat kan ved boligkøb f.eks. hjælpe dig med at forhandle prisen ned, sikre dig en bedre bolighandel og kan være med til at sikre, at der ikke opstår problemer i forbindelse med handlen.

Vilsøe Boligadvokater sætter sig i dit sted, når du køber eller sælger en bolig og varetager således dine interesser, når du skal handle.

Kan man klare handlen uden en boligadvokat?

Det er ikke et krav, at du benytter en boligadvokat. Det kan dog være forbundet med store risici at indgå en bolighandel, og der kan være mange detaljer og aspekter, man kan overse, hvis man klarer tingene uden professionel rådgivning.

Hjælp boligkøb i København | Vilsøe Boligadvokater

Hvad hjælper en boligadvokat med?

En boligadvokat hjælper med alle de juridiske forhold i forbindelse med køb og salg af fast ejendom. Det gælder også andre former for juridiske dokumenter og kontrakter i forbindelse med bolighandler.
Vi kan hos Vilsøe Boligadvokater f.eks. hjælpe dig med at gennemgå og udforme en købsaftale, for-handle med ejendomsmægleren om pris og betingelser samt vilkår for overtagelse af boligen. Derudover kan vi også hjælpe med at være i dialog med bank og mægler, gennemgå handlen samt udformning af skøde, tinglysning og refusionsopgørelse. Vi kan også hjælpe med at forhandle med sælger om prisen, hvis der skulle opstå problemer, f.eks. i form af skader eller andet. Vi kan som din boligadvokat således hjælpe dig med en lang række opgaver, herunder:

  • Gennemgang af boligens tilstandsrapport og rådgivning om eventuelle tiltag eller forbedringer, der bør tages hensyn til
  • Rådgivning omkring eventuelle byggetekniske forhold eller servitutter, som kan påvirke handlen
  • Hjælp til tinglysning af skøde og pantebreve
  • Gennemgang af eventuelle forsikringspolicer og rådgivning om, hvilken type forsikring der er mest hensigtsmæssig
  • Gennemgang af købsaftalen og rådgivning om eventuelle ændringer eller tilføjelser til denne
  • Rådgivning omkring finansiering af boligen og valg af lånetype

De relevante ydelser vil ofte afhænge af typen af bolighandel – vi bistår bl.a. i forbindelse med:

Køb af fast ejendom

Køb af villa / enfamilieshus

Køb af ejerlejlighed

Køb af villalejlighed

Køb af sommerhus

Færdighusprojekt

Entreprisekontakter

Byggegrund

Omskødning til medejer

Udover at hjælpe med at udforme de mange dokumenter, kan vi også hjælpe dig med at forstå de eventuelle konsekvenser, der ville være ved evt. at indgå aftalerne.

Hvornår skal du bruge en boligadvokat?

Så snart der foreligger en købsaftale vil det ofte være hensigtsmæssigt at søge rådgivning hos en boligadvokat. Vi kan hjælpe dig med at forstå alle de relevante dokumenter, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Hos Vilsøe er vi specialiseret i boligret, og vi kan derfor hjælpe dig med at forstå de kontrakter, du skal underskrive, når du køber en eller sælger en bolig.

Hvad koster en boligadvokat?

Vores ydelser omfatter samtlige nødvendige advokatydelser. Skulle der opstå tvister i forbindelse med mangler ved ejendommen, er disse ikke omfattet, men afregnes i stedet særskilt. Ofte vil der dog kunne opnås retshjælpsdækning i forbindelse med en eventuel retssag. Se vores priser her eller kontakt Vilsøe Boligadvokater på telefon 70 27 17 07 til en uforpligtende snak om vores priser.

Hjælp boligkøb i København | Vilsøe Boligadvokater