Hvem betaler og laver skøde?

Udarbejdelse og tinglysning af skøde er ALTID med i prisen hos Vilsøe Boligadvokater!

Når vi udarbejder og tinglyser skødet, kan både vi og du være sikker på, at alt kører lige efter bogen i et sikkert og effektivt tempo. Køber er juridisk sikret, og sælger får frigivet sine penge hurtigst. Vores effektivitet og sikkerhed bunder i mange års erfaring med rigtig mange bolighandler om året.

Billigt skøde?

Skødet er “blot” en del af dét vores salær dækker over. Den vigtigste del er vores advokat-rådgivning, som sikrer dig juridisk bedst muligt via grundig gennemgang af købsaftalen og sagens dokumenter af en erfaren boligadvokat. Din boligadvokat fungerer som en vigtig “vagthund”, og forhandler i konstruktiv dialog med modparten på dine vegne. Derfor er det altid en god idé, at indrage en boligadvokat, når du vil sælge eller købe fast ejendom.

Ud over udarbejdelse og tinglysning af skøde sørger sekretæren for sagsbehandling fra A til Z; koordinering med og opfølgning overfor bankerne og modpartens repræsentant. Sekretæren sikrer endvidere dokumentation for betaling af alle ejendoms- og forbrugsudgifter indtil overtagelsesdagen, så du som køber ikke får ærgerlige økonomiske overraskelser, og sikrer at ALT er på plads inden købesummen frigives til sælger.

Vi holder dig løbende orienteret hele forløbet igennem, og du kan føle dig tryg i vores hænder.