No buy – No bill

Vores NO BUY – NO BILL-ordning betyder, at du ikke betaler for vores ydelser, såfremt en ejendomshandel ikke gennemføres. Der kan være flere grunde til, at en ejendomshandel ikke gennemføres; f.eks. hvis sælger ikke underskriver købsaftalen, eller hvis du ikke bliver godkendt af kreditforeningen.

Forside 5 Om Vilsøe Boligadvokater 5 No buy – No bill
Vilsøe Boligadvokater er beskikket af Justitsministeriet i Danmark og er en del af Advokatsamfundet
Advokaterne hos Vilsøe Boligadvokater er beskikket af Justitsministeriet i Danmark og er en del af Advokatsamfundet.

Du skal ikke betale for vores ydelser, hvis din ejendomshandel ikke gennemføres.

Dette gælder, uanset hvor meget tid vi har nået at bruge på din sag, inden det måtte vise sig, at den ikke bliver til noget. Der er ingen restriktioner på antallet af gange, du kan benytte dig af vores NO BUY – NO BILL-ordning. Det vil sige, at antallet af handler du beder os se på, er ubegrænset.

Ordningen gælder dog ikke salær for eventuel besigtigelse, som skal betales, uanset om handlen gennemføres eller ej. Dog beregner vi os et fast beløb på kr. 5.000,00 inkl. moms i salær. Også selvom handlen ikke gennemføres. Dette er for arbejde udført i f.m. (1) “Færdighusprojekt” eller “Entrepriseaftale”, (2) køberrepræsentation i tilfælde hvor sælger ikke er repræsenteret af en ejendomsmælger, eller (3) sælgerrepræsentation, hvis endelig aftale med byggefirmaet/sælger/køber ikke indgås. Gennemføres handlen, gælder vores normale salærtakster, jf. prislisten på “forsiden”.

NO BUY – NO BILL giver sikkerhed

Vores NO BUY – NO BILL-ordning sikrer dig, at du ikke bruger en masse omkostninger på boligadvokat, hvis du trækker et par ”nitter” i boligjagten.

Vores NO BUY – NO BILL kan sammenlignes med en forsikringsordning. Her spredes risikoen for en hændelse også ud på et stort antal mennesker – nemlig forsikringstagerne.
 
En NO BUY – NO BILL-ordning er naturligvis ikke omkostningsfri for os. Men på grund af det store antal sager, vi har, kan vi rimeligt sikkert estimere vores omkostning ved ordningen. Dermed indgår omkostningerne i prissætningen af vores ydelserDet store flertal af vores kunder, hvor handelen gennemføres, betaler således for det fåtal af vores kunder, hvor handelen ikke gennemføres.

Vores NO BUY – NO BILL-ordning er indført, for at du kan kontakte os tidligt i forløbet med din ejendomshandel uden at skulle bekymre dig om at stå med en advokatregning for en handel, som eventuelt ikke gennemføres af den ene eller anden grund.

 

Vores ydelser

Vi tilbyder en bred vifte af ydelser inden for køb og salg af fast ejendom samt udarbejdelse af juridiske dokumenter, herunder: