For yderligere specifikation se RÅDGIVNINGSAFTALE

Kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for dig!

Om færdighusprojekter/typehuse o. lign.

Et færdighusprojekt er en populær måde at handle hus på. Dels får man glæde af et nyt hus og sparer således en del på istandsættelseskontoen de første par år. Og dels har man mulighed for at få lige netop den planløsning, som passer til ens individuelle behov.

Udfordringen med færdighusprojekter er dog blot den, at der er tale om et projekt. Det vil sige, at huset reelt ikke findes endnu, og derfor er det en god idé at tage en boligadvokat med på råd i forbindelse med denne type bolighandler.

Boligadvokat i fm. typehuse

Vores rolle som boligadvokat i forbindelse med typehus-projekter, er at du som køber bibeholder overblikket gennem hele projektet. Som køber er mange facetter at forholde sig til, og det er typisk ikke jura, der fylder mest i bevidstheden. Derfor bør du tage en kyndig boligadvokat med på råd, og lade os varetage dine juridiske interesser i forbindelse med dit færdighusprojekt.

Sådan kan vi bl.a. hjælpe dig

Når du har valgt dit typehus og truffet beslutninger om gulv, køkken, badeværelse og ruminddeling, står du med udkastet til en kontrakt. Denne kontrakt er omfattet af en række vilkår og betingelser, og vi hjælper dig med at få klarhed over alle detaljerne. Ydermere har vi mange års erfaring og kan rådgive dig i forhold til eventuelle punkter i din kontrakt, som du bør være opmærksom på og/eller kræve fjernet.

Vi kan varetage vilkårsforhandlingen med sælger, så du opnår den bedst mulige aftale, ligesom vi hjælper med udarbejdelse af skøde og tinglysningen af dette.

Hvad hvis byggeriet trækker ud?

Der findes masser af eksempler på byggesager, der trækker ud og overskrider de først aftalte tidsfrister. Det er selvfølgelig ikke ensbetydende med, at færdighusprojekter altid overskrider tidsplanen, men det kan ske – og hvad gør man så som køber?

I værste scenarie kan en overskridelse af tidsplanen betyde, at familier ikke har tag over hovedet og/eller at boligdrømmen bliver et juridisk tovtrækkeri.

Vores fornemmeste opgave som din boligadvokat, er at sikre, at du har ro i maven. Vi varetager al juraen og hjælper dig i samtlige facetter af din bolighandel, så du kan bruge din tid på det, der betyder noget for dig.

Kontakt Vilsøe Boligadvokater

Hvis du står overfor et færdighusprojekt eller et andet form for køb af fast ejendom, så kontakt Vilsøe Boligadvokater, og tag os med på råd. Vi har 20 års erfaring og kan hjælpe og rådgive dig til et sikkert køb.