Ydelser ved boligkøb

Lejlighed - Vilsøe Boligadvokater

Køb af fast ejendom

Få juridisk hjælp til bl.a. køb af hus, sommerhus, ejerlejlighed og villa- lejlighed. Få rådgivning om Færdighusprojekter, entreprisekontrakter, køb af byggegrund m.m.
Læs mere om køb af fast ejendom

Frihed - Vilsøe Boligadvokater

Forældrekøb

Få rådgivning om køb af bolig til dit barn, udformning af lejekontrakt, lejefastsættelse, valg af skatteordning og mulighed for boligsikring.
Læs mere om forældrekøb
Lejlighed - Vilsøe Boligadvokater

Køb af andelsbolig

Få hjælp til køb af andelsbolig, og rådgivning om de økonomiske og juridiske risici ved andelsboligkøbet, så du er sikker på at få andelsboligen til den rigtige pris.
Læs mere om køb af andelsbolig
Selvsalg familie

SELVSALG

Det er vigtigt at have styr på paragrafferne, når du gennemfører et selvsalg, så du ikke risikerer ærgerlige retssager og uoverskuelige økonomiske krav efterfølgende.
Læs mere om selvsalg
Papirløst samlevende - Vilsøe Boligadvokater

Papirløst samlevende

Få rådgivning om hvad det betyder at købe ejendom sammen, når man lever sammen papirløst. Få mere at vide om arveforhold, testamente og udarbejdelse af en samejeoverenskomst.
Læs mere om papirløst samlevende
Retssager om fast ejendom

Retssager om fast ejendom

Få hjælp til rets- og voldgiftssager om fejl og mangler ved fast ejendom, lejeretssager, byggesager og boligsager generelt.
Læs mere om retssager
Udformning af testamente

Arv og bodeling

Køb af fast ejendom er en af de største beslutninger, vi tager i livet. Du bør derfor også i den situation overveje din livssituation generelt – er du f.eks. klar over, hvem der arver dig?

Læs mere om arv og bodeling