• 490x220-nobuy-nobill.jpg

Vores NO BUY – NO BILL-ordning betyder, at du ikke skal betale for vores ydelser, såfremt en ejendomshandel ikke gennemføres af den ene eller anden grund, fx hvis sælger ikke underskriver købsaftalen, eller hvis du ikke bliver godkendt af kreditforeningen. Dette gælder, uanset hvor meget tid vi har nået at bruge på din sag, inden det måtte vise sig, at den ikke bliver til noget. Der er ingen restriktioner på antallet af gange, du kan benytte dig af vores NO BUY – NO BILL-ordning, dvs. antallet af handler du beder os se på. NO BUY - NO BILL gælder dog ikke salær for eventuel besigtigelse, som skal betales, uanset om handlen gennemføres eller ej. Dog beregner vi os et fast beløb på kr. 5.000,00 inkl. moms i salær (selvom handlen ikke gennemføres) for arbejde udført i f.m. (1) "Færdighusprojekt" eller "Entrepriseaftale", (2) køberrepræsentation i tilfælde hvor sælger ikke er repræsenteret af en ejendomsmælger, eller (3) sælgerrepræsentation, hvis endelig aftale med byggefirmaet/sælger/køber ikke indgås. Gennemføres handlen, gælder vores normale salærtakster, jf. prislisten på "forsiden".

Vores NO BUY – NO BILL-ordning sikrer dig, at du ikke bruger en masse omkostninger på advokat, hvis du trækker et par ”nitter” i boligjagten.

Vores NO BUY – NO BILL-ordning kan sammenlignes med en forsikringsordning, hvor risikoen for en hændelse spredes ud på et stort antal mennesker (forsikrinstagerne). En NO BUY – NO BILL-ordning er naturligvis ikke omkostningsfri for os, men på grund af det store antal sager, vi har, kan vi rimeligt sikkert estimere vores omkostning ved ordningen, og denne omkostning indgår i prissætningen af vores ydelser. Det store flertal af vores kunder, hvor handelen gennemføres, betaler således for det fåtal af vores kunder, hvor handelen ikke gennemføres.

Vores NO BUY – NO BILL-ordning er indført, for at du kan kontakte os tidligt i forløbet med din ejendomshandel uden at skulle bekymre dig om at stå med en advokatregning for en handel, som eventuelt ikke gennemføres af den ene eller anden grund.

Du skal ikke betale for vores ydelser, hvis din ejendomshandel ikke gennemføres. Læs mere her

Spørgsmål

ring mandag -fredag fra kl. 9-17

Tlf. 70 27 17 07

KONTAKT MIG

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com